Ontdek het ruime aanbod aan canvas posters en andere canvas muurdecoratie in de webshop van MuurWerken. Dit lichte materiaal gaat lang mee, heeft een matte uitstraling en kent eindeloze mogelijkheden. Dat laatste bewijzen wij door ons diverse aanbod in canvas producten. Zo is het ook mogelijk om een canvas wandpaneel online te kopen.

Ben jij opzoek naar een nieuw kunstwerk?

Canvas posters Template 50 70 Horizontaal Steden 29 2 2

Welke canvas posters vind je in ons assortiment?

Door te kiezen voor canvas posters, ervaar je veel voordelen. Canvas muurdecoratie is gemaakt van hennepvezels en wordt op een speciale manier verweven, de poster is hierdoor erg sterk. In tegenstelling tot de papieren variant zal het materiaal minder snel scheuren en dus langer meegaan. Daarnaast zorgt de speciale weeftechniek ervoor dat de poster niet verkleurt. Bij ons heb je keuze uit onder andere de volgende soort posters:

Zo zie je dat canvas op een veelzijdige manier ingezet wordt, waardoor er voor ieder zijn smaak een poster te vinden is in onze webshop.

Het is ook mogelijk om een canvas wandpaneel bij ons online te kopen

Heb jij een prachtige grote woning, waardoor het vaak wat hol klinkt? Verbeter dan de akoestiek in de ruimte door een canvas wandpaneel online te kopen. Dergelijke akoestische panelen geven een prettig akoestisch comfort, verbeteren de spraak en privacy en voorkomen nagalm in de ruimte. Als specialist in muurdecoratie vinden wij het belangrijk dat naast praktische overwegingen jouw wandpanelen ook bijdragen aan de sfeer in jouw woning. Daarom dienen deze panelen ook als canvasmuurdecoratie en kies je bij ons uit een ruim assortiment wanneer je het canvas wandpaneel online gaat kopen.

Koop de sfeervolle canvas muurdecoratie in onze webshop

Weet jij al welke van de toffe canvas posters jij voor jouw woning wilt bestellen? Of ga jij toch een canvas wandpaneel bij ons online kopen? Wat je ook nodig hebt, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Bij vragen over onze producten of het laten maken van een canvas product op maat, neem je contact met ons op.