Wil jij graag genieten van Japanse kunst aan de muur? Neem dan eens een kijkje in de webshop van MuurWerken en ontdek ons ruime aanbod aan kunstwerken en schilderijen. De Japanse schilderkunst mag in onze webshop niet ontbreken, want deze kunststroming voegt veel sfeer aan verschillende interieurstijlen toe.

Ben jij opzoek naar een nieuw kunstwerk?

Japanse kunst aan de muur Template 50 70 Horizontaal Natuur 51 2 1

Waarom is Japanse kunst aan de muur populair?

In de 9e eeuw keerden Japanse kunstenaars zich tegen Chinese invloeden en zo ontstonden deze inheemse, seculiere kunstvormen. Tegenwoordig is Japanse kunst aan de muur erg populair, de kleurrijke schilderijen voegen namelijk veel sfeer toe aan een ruimte. Onder Japanse kunst horen onder andere vogelschilderijen, maar de kunststroming staat ook bekend om:

  • Vechtsporten
  • Kersenbloesems
  • Traditionele keuken
  • Innovatieve industrie

Wist je dat Nederlandse schilder Van Gogh een enthousiaste verzamelaar van de Japanse kunst is geweest? Het was een van zijn inspiratiebronnen. Bij ons zijn ook kunstwerken van oude meesters voor aan de muur verkrijgbaar.

Schaf jouw favoriete kunst aan in onze webshop

De Japanse kunst voor aan de muur is in onze webshop voor muurdecoratie verkrijgbaar als schilderijen. Daarnaast heb je ook de keuze om deze kunst als unieke muurcirkels te bestellen. Heb je wensen voor andere aangepaste afmetingen? Vul dan ons contactformulier in en wij helpen je graag verder.