In de webshop van MuurWerken is het mogelijk om een maatwerkschilderij te bestellen. Personaliseer jouw schilderij voor een uniek kunstwerk aan de muur of voor een bijzonder cadeau aan jouw geliefde, vrienden of familie. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan in de soorten materiaal voor een gepersonaliseerd schilderij. 

Ben jij opzoek naar een nieuw kunstwerk?

Textielposter De Witte Tijger

Uit welke materialen kan je een maatwerkschilderij bestellen?

Wij vinden het als webshop voor muurdecoratie belangrijk dat iedereen tevreden is over de aankoop van het gepersonaliseerde kunstwerk. Daarom bieden wij verschillende materialen en technieken voor dit maatwerk aan. Bij ons heb je bijvoorbeeld de keuze uit:

Wanneer jij een maatwerkschilderij wilt bestellen, kies jij op deze manier een materiaal en een techniek waar jouw voorkeur naar uitgaat. Maak bijvoorbeeld een keuze op basis van de ruimte waarin het schilderij terechtkomt of op basis van de gelegenheid waarvoor het kunstwerk gemaakt wordt.

Geef de wensen voor een gepersonaliseerd schilderij aan ons door

Wil jij een maatwerkschilderij als cadeau of voor jezelf bestellen? Laat dan jouw wensen aan ons weten, geef ze aan ons door via het contactformulier. Zo stellen wij een offerte voor jou op, waarna jij het prachtige gepersonaliseerde schilderij online kunt kopen. Het unieke schilderij zal straks een mooie eyecatcher in de ruimte zijn!