Canvas schilderijen

Een canvas schilderij is een uitstekende optie wanneer je een schilderij van kwaliteit zoekt die toch een scherpe prijst. Onze canvas schilderijen zijn namelijk de goedkoopste optie samen met Forex binnen onze schilderijen categorie. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit uitstekend is. 

Productie canvas schilderij 

Onze canvas schilderijen worden voorzien van een 18 millimeter houten frame. Na het drukken van het design op het canvas doek wordt het doek strak gespannen op het frame. Waarna het doek aan de achterzijde wordt vastgezet. Dit wordt machinaal gedaan om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Doordat ons canvas materiaal bestaat uit 100% katoen geeft dit materiaal een uiterst natuurlijke look aan het schilderij. 

Canvas schilderij in verschillende vormen

Omdat onze canvas schilderijen op een houten frame gespannen moeten worden zijn er maat een beperkt aantal vormen beschikbaar, namelijk: Vierkant, Rechthoekig Verticaal en Rechthoekig Horizontaal.

Canvas-schilderij_schidlerijen_muurwerken

Welke afmeting kies ik?

Het is mogelijk om verschillende afmetingen te kiezen van dit materiaal. Standaard bieden wij de volgende formaten aan:

Vierkant: 30CM, 40CM, 60CM & 100CM.

Rechthoekig30 x 40 CM, 50 x 70 CM & 75 x 100 CM

Naast bovengenoemde formaten zijn er ook andere formaten mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Om de zoektocht naar een perfect MuurWerk iets eenvoudiger te maken hebben we onze gehele collectie onderverdeel in verschillende productcategorieën, deze vindt je hieronder:

Vintage (96)

Steden (290)

Sport (72)

Spel En Gaming (49)

Ruimtevaart (76)

Romantisch (38)

Retro (62)

Overig (14)

Oude Meesters (91)

Natuur (367)

Muziek (70)

Mooie Mensen (162)

Marmer (152)

Lifestyle (77)

Kinderen (56)

Ironisch (22)

Eten En Drinken (300)

Dieren (252)

Beauty (62)

Abstract (320)