Welke poster bieden wij aan? 

MuurWerken biedt een ruim assortiment aan posters aan. Zo hebben wij onze posters onderverdeeld in verschillende categorieën: Abstract, Beauty, Dieren, Eten en Drinken, Ironisch, Kinderen, Lifestyle, Marmer, Mooie Mensen, Muziek, Natuur, Oude Meesters, Retro, Romantisch, Ruimtevaart, Spel en Gaming, Sport, Steden, Vintage en Overig.

Posters met lijst

Wij bieden al onze posters aan inclusief lijst. Omdat we bij MuurWerken begrijpen dat smaak varieert, worden de lijsten aangeboden in drie verschillende kleuren: Zwart, Wit & Houtlook.

Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse, eenvoudige stijl of juist een gezellige, natuurlijke sfeer wilt creëren, wij bieden een ideale selectie om je kunstwerk perfect tot zijn recht te laten komen in je interieur. Onze lijsten zijn vervaardigd uit hout en voorzien van Polystyreen glas, wat niet alleen voor extra veiligheid zorgt maar tevens het risico op beschadiging vermindert. De achterkant is gemaakt van MDF en bevat een professioneel inlijstsysteem.

Template_50-70_verticaal_mensen_17

Posters met foliedruk 

Naast ons standaard aanbod posters is maatwerk ook mogelijk. Zo brengen we bijvoorbeeld met foliedruk een speciale opdikkende laag aan op de bestaande print. Hierdoor krijgt de print extra visuele diepte. Wij kunnen 4 soorten folies op posters aanbrengen:

  • Goudfolie
  • Koperfolie
  • Roséfolie
  • zilverfolie

Het papier dat gebruikt wordt is ten alle tijd geproduceerd van papier dat het FSC keurmerk draagt. Ook de inkten die we gebruiken voor de bedrukken zijn food safe inkten. Voor het inzien van deze certificaten kunt u contact met ons opnemen.