Wat zijn textielposters?

Textielposters zijn een unieke en moderne manier om je huis te versieren. Ze bestaan uit een stuk stof waarop afbeeldingen of teksten worden afgedrukt en kunnen worden opgehangen als decoratie aan de muur. Textielposters zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en materialen en zijn daardoor geschikt voor elk interieur.

Het Materiaal: Structex

Een van de meest populaire materialen voor textielposters is Structex. Dit materiaal is duurzaam, licht en kreukvrij, waardoor het ideaal is voor het afdrukken van hoge kwaliteit afbeeldingen. Structex is ook gemakkelijk te reinigen en bestand tegen verkleuring, waardoor textielposters gemaakt van dit materiaal lang mooi blijven. Bij MuurWerken bieden we bewust enkel Structex aan, simpelweg omdat het onze kwaliteitsnorm waarborgt. Onze textielposters worden altijd geleverd inclusief touw en beukenhouten stokken.

Enkele specificaties van onze Structex textielposters:

  • Kent een geluiddempende werking.
  • Is brandvertragend, en dus geschikt voor openbare ruimtes.
  • Dankzij printtechniek op waterbasis is de print geurloos.
  • Geschikt om te wassen en strijken op een lage temperatuur.
Textielposter Winter is coming

Kies de textielposter die past bij jouw ruimte

Onze textielposters zijn verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 55 x 40cm, 85 x 60cm, 125 x 90cm en 165 x 120cm. Deze worden aangeduid als: S, M, L en XL. Zo kan je een formaat kiezen dat bij de ruimte past. Mocht je toch een ander formaat willen kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Door gebruik te maken van onze handige filters is het kinderlijk eenvoudig om een bij jouw passende textielposter te vinden. Je kunt namelijk filteren op kleur, interieurstijl en categorie. Bekijk hieronder al onze categorieën of bekijk alle producten in onze winkel.

Natuur (277)

Abstract (251)

Steden (237)

Dieren (201)

Eten en drinken (147)

Mooie Mensen (122)

Marmer (114)

Etenendrinken (81)

Vintage (72)

Muziek (64)

Oude Meesters (64)

Ruimtevaart (57)

Lifestyle (54)

Sport (52)

Retro (45)

Beauty (45)

Romantisch (38)

Spel en gaming (34)

Kinderen (33)

Overig (16)

Ironisch (11)