Kwaliteit

Betaalbaar

Duurzaam

Wij zijn MuurWerken, opgericht door twee jonge ondernemers die behoorlijk wat affiniteit hebben met drukwerk. Na beide ruim zes jaar gewerkt te hebben in de grafische industrie leek het ons een mooie uitdaging om hier iets meer mee te doen.

Wij ergeren ons mateloos aan een saaie ruimte, vaak veroorzaakt door een kale muur. Zo zijn wij voor familie en vrienden ooit begonnen om op maat gemaakte bedrukte schilderijen te verkopen, denk aan Plexiglas en Dibond, ofwel aluminium. Dit groeide uiteindelijk uit tot Tegen de Wand. Waar we maatwerk wanddecoratie verzorgen voor de zakelijke en particuliere markt.

Aangezien we sinds 2016 ook al bekend waren met het runnen van een webshop besloten we deze passie voor muurdecoraties te combineren met de passie voor webshops: MuurWerken.nl was geboren.

Kwaliteit

Bij MuurWerken vinden we het uiterst belangrijk dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn. Dit is dan ook de reden dat wij bepaalde materialen bewust niet aanbieden. Een ander voorbeeld is dat wij sommige materialen in standaard diktes aanbieden, dit doen wij bewust. Zo is een Plexiglas schilderij van 1 of 3 millimeter vele malen kwetsbaarder dan een schilderij van 5mm. Deze keuze hebben wij dan ook al voor je gemaakt.

Onze prints zijn uiterst scherp, waar nodig schalen we de drukbestanden dan ook op voor het allerbeste resultaat. Zo zorgen we er samen voor dat jouw schilderij of muurdecoratie het allermooist is.

Betaalbaar

Wij zijn ons ervan bewust dat schilderijen uit een galerie niet voor iedereen betaalbaar zijn, sterker nog ze zijn voor het overgrote deel van Nederland onbetaalbaar. MuurWerken biedt daarom een ruim aanbod betaalbare kunst aan die stuk voor stuk betaalbaar zijn en zeker niet minder mooi.

Duurzaam

In het hedendaagse leven is duurzaamheid een steeds hotter topic. Ook MuurWerken wil hier zijn steentje aan bijdrage. Daarom is onze productie van ons gehele aanbod zo duurzaam mogelijk, in het bijzonder onze akoestische panelen. De vulling van deze panelen is namelijk gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken, het frame gaat je hele leven mee en de print is ten alle tijden vervangbaar. Lees hier meer over deze duurzame akoestische panelen.

Daarnaast maken wij gebruik van de koeriersdienst Groenbezorgen, ofwel fietskoeriers. Deze bezorgdienst staat voor duurzaamheid, wij verzenden hier dan ook al onze voorraadartikelen mee. Let wel op, dit zijn niet al onze artikelen.

Wij staan voor je klaar

Bij MuurWerken hebben we service hoog in het vaandel staan. Zo zien wij in elke moeilijkheid juist een kans en helpen wij onze klanten graag waar nodig. 

Daarnaast adviseren wij onze klanten graag over het best passende materiaal bij het interieur.