Door de verschillende variaties en mogelijkheden zijn plexiglasschilderijen toepasbaar op diverse manieren. In de webshop van MuurWerken ontdek je dit in een veelzijdig assortiment. Kies voor een groot schilderij als prachtige eyecatcher of ga voor een kleine variant als subtiel detail, de keuze is aan jou.

Ben jij opzoek naar een nieuw kunstwerk?

Textielposter De Witte Tijger

Wat zijn de voordelen van plexiglasschilderijen?

Als webshop in muurdecoratie zijn wij een grote fan van de plexiglasschilderijen. Het materiaal heeft veel voordelen, zo versplintert het niet en is het sterker dan glas. Schilderijen van dit materiaal zijn duurzaam, makkelijk te bewerken en ook nog eens geurloos. Daarnaast kent het veel toepasbaarheden, doordat wij de schilderijen in verschillende stijlen aanbieden. Kies bijvoorbeeld een:

Deze stijlen zijn uiterst geschikt als grote eyecatcher in jouw woonkamer. Wanneer je liever voor een klein, subtiel schilderij gaat, is het aan te raden om een muurcirkel te bestellen.

Koop jouw schilderij van plexiglas in onze webshop

Voor welke stijl of grootte uit ons assortiment aan plexiglasschilderijen jij ook kiest, met deze nieuwe aanwinst ben jij verzekerd van wat extra sfeer in de desbetreffende ruimte. Plaats jouw bestelling eenvoudig in onze webshop. Voor vragen of speciale verzoeken over onze producten vul je ons contactformulier in.