Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Omdat we bij MuurWerken zowel aan het milieu als de klant denken houden wij geen voorraad. Dit mede omdat voorraad beschadigd kan raken en omdat het eventueel voor overbodig materiaalgebruik zorgt. 

Gelukkig krijg je hierdoor ten alle tijden een MuurWerk vers van de pers. Onze producten worden meestal binnen 7 werkdagen verzonden.

We kunnen hier een heel mooi verhaal vertellen dat deze gratis is, maar in werkelijkheid verwerken wij deze in de prijs van het product. Dit scheelt ons veel werk, en de consument extra moeilijkheden. U ontvangt altijd een Track en Trace waar u uw bestelling kunt volgen wel zo gemakkelijk. 

U ontvangt altijd een Track en Trace waar u uw bestelling kunt volgen. Deze word direct na verzenden actief. Mocht dit niet het geval zijn neem gerust contact met ons op! 

Wijzigen is mogelijk mits uw bestelling nog niet in productie is genomen. Neem direct met ons contact op en vergeet niet uw bestelnummer te vermelden anders moeten onze medewerkers voor detective spelen.

Natuurlijk is dat mogelijk. Wij helpen je graag verder. Stuur ons een mailtje naar info@muurwerken.nl en wij loodsen je door het proces. Houd er rekening mee dat het aangeleverde bestand van zeer hoge kwaliteit moet zijn. 

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van www.muurwerken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 9 reviews.
Winkel