Resultaat 1–15 van de 3359 resultaten wordt getoond

Duurzame en Stijlvolle Akoestische Schilderijen van MuurWerken

Ontdek onze trendy akoestische schilderijen, de perfecte oplossing voor het verminderen van geluidsoverlast in jouw woning, kantoor, school of openbare ruimte. Onze akoestische schilderijen zijn vervaardigd met hoogwaardige akoestische vulling, variërend van 0.60AW tot 0.90AW, waardoor ze het geluid effectief absorberen. Wil je meer weten over de geluidsabsorptie? Lees dan hier verder.

Verschillende Vormen en Maten Van Je Akoestisch schilderij

MuurWerken biedt een breed scala aan formaten aan, van S tot XXL, en we bieden ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt formaat te bestellen. Naast verschillende formaten bieden we ook diverse vormen aan, zoals rechthoekig, vierkant, rond en hexagonaal. Bovendien kun je bij ons kiezen uit verschillende kleuren frames, inclusief brons, naast de standaard zwarte frames.

Duurzame akoestische schilderijen

Bij MuurWerken staan we voor duurzaamheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze akoestische schilderijen zo duurzaam mogelijk te maken. Onze akoestische vulling is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken, waardoor we een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Vervangbare Print

Een van de grootste voordelen van onze akoestische schilderijen is dat de print eenvoudig vervangen kan worden. Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitstraling, hoef je alleen de print te vervangen en niet het hele schilderij. Dit bespaart kosten en is bovendien beter voor het milieu. Bekijk onze vervangbare prints op onze website.

Milieubewuste productie

Onze frames zijn gemaakt van aluminium, wat een duurzaam materiaal is met een lange levensduur. Hoewel de productie van aluminium relatief veel energie kost, kan het materiaal worden gerecycled. Maar met onze vervangbare prints is dit meestal niet nodig. Bij MuurWerken vinden we duurzaamheid belangrijk en daarom kiezen we voor materialen die de impact op het milieu zo veel mogelijk beperken.

Wil je meer weten over het materiaal? Bijvoorbeeld hoeveel oppervlak aan akoestisch schilderij je moet binnenbrengen voor een optimaal resultaat? Klik dan hier en leer alles over onze akoestische materialen.