Resultaat 1–15 van de 1785 resultaten wordt getoond

Wandkleden: een betaalbare en eigentijdse manier om te decoreren

Wandkleden zijn een bijzondere en eigentijdse manier om je huis te verfraaien. Of je nu een afbeelding van een natuurlijk landschap, een inspirerende quote of een beroemde artiest aan je muur wilt hangen, een wandkleed kan het verschil maken in de atmosfeer van je interieur. Bovendien zijn wandkleden in vergelijking met andere materialen redelijk betaalbaar.

Wandkleden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor elke inrichting. Of je nu een kleine of grote muur hebt, er is altijd een passend wandkleed te vinden. De materialen variëren van mezo tot velour.

Mezo:

Mezo is een sterke stof met een stoere en natuurlijke structuur. De stof is gemaakt door hem op een speciale manier te weven. Dit weven zorgt voor een grove textuur die er heel natuurlijk en mat uitziet.

De stof weegt 420 gram per vierkante meter en kan tot 274 cm breed bedrukt worden zonder onderbrekingen.

Velours

Velours, ook bekend als velvet of fluweel, is een elegante stof met een lichte glans en een superzachte textuur. Dit komt doordat de stof een lage pool heeft, wat betekent dat de vezels kort zijn. Velours voegt een luxueuze glans toe aan je eigen bedrukking en brengt levendige kleurverschillen naar voren. De stof weegt 320 gram per vierkante meter.

Wandkleden geleverd met roedes

Bij al onze wandkleden leveren wij roedes en bevestigingsmaterialen. De roedes zijn standaard uitgevoerd in het zwart. Bij het kleinste formaat (S) wandkleed wordt er enkel een roede voor de bovenzijde bijgeleverd, bij de overige maten wordt er zowel een roede voor de boven- als onderzijde bijgeleverd.

Verschillende vormen en formaten wandkleden

Bij MuurWerken bieden we wandkleden in verschillende vormen aan: Namelijk Rechthoekig Verticaal, Rechthoekig Horizontaal en Vierkant. Bij alle drie deze vormen geldt dat er meerdere formaten aangeboden worden, namelijk: S, M, L, XL, XXL en XXL. Wat deze maatvoeringen precies inhouden vindt je terug op de productpagina.