Schilderijen of posters op maat

Op zoek naar maatwerk schilderijen of andere op maat gemaakte MuurWerken? Bij MuurWerken begrijpen we als geen ander dat je soms een echt exclusief meesterwerk aan de muur wil hangen. Daarom bieden wij een breed scala aan maatwerk opties aan, echt alles is mogelijk. Wij gebruiken hiervoor onze expertise die we vanuit Tegen de Wand hebben, waar wij een dochteronderneming van zijn. Naast talloze keuzes uit materialen, kunnen wij ook een prachtig design voor je laten maken, of dit nou voor bij jouw thuis is of op kantoor. Wij ontwerpen net zo lang door tot dat jij 100% tevreden bent!

Een bestaand design op maat

Het is bij MuurWerken ook mogelijk om een van onze designs die je kan vinden in onze winkel in een geheel eigen formaat te laten produceren. Daarnaast kunnen wij deze designs ook in contour, ofwel vrij vormen aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk het design op een ander materiaal te laten maken dan aangeboden.

Gepersonaliseerde MuurWerken

Naast het indienen van je eigen verzoek bieden wij ook een aantal standaard maatwerk opties aan. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze gepersonaliseerde MuurWerken door op de button te klikken. 

Maatwerk Schilderijen en Posters Gepersonaliseerd design 6
Maatwerk Schilderijen en Posters Gepersonaliseerd design 2
Maatwerk Schilderijen en Posters Gepersonaliseerd design 4