Retourneren

Klanten hebben het recht om hun bestelling binnen 30 dagen na ontvangst te annuleren en hebben dan nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Als het product in goede staat is ontvangen, zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen worden terugbetaald. De kosten voor retourzending zijn wel voor rekening van de klant.

Het herroepingsrecht is echter niet van toepassing op producten die op maat zijn gemaakt volgens de specificaties van de klant. Als het gaat om maatwerk, dan kan de verkoop niet geannuleerd of geretourneerd worden en is de verkoop definitief na succesvolle betaling.

Het retouradres van Muurwerken.nl is Hoge Randweg 13, 5408NB in Volkel, Nederland. Als klanten gebruik willen maken van het herroepingsrecht, kunnen ze contact opnemen met de winkel via info@muurwerken.nl.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via ons koopt en die op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retouradres

Hoge Randweg 13

5408NB VOLKEL

Nederland

 

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van www.muurwerken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 10 reviews.
Winkel