Resultaat 1–15 van de 224 resultaten wordt getoond

Breng de sfeer van de stad naar jouw huis met een wandkleed Stad!

Als je een echte liefhebber bent van stadsleven, dan is een wandkleed Stad de perfecte keuze. Met dit wandkleed geef je je huis een stoere en stedelijke uitstraling.

Kies uit diverse steden

Onze wandkleden Stad zijn beschikbaar in verschillende steden, van New York tot Amsterdam en Parijs. Kies de stad die je het meest aanspreekt en breng de sfeer van die stad naar je interieur.

Hoogwaardige printmaterialen

Onze wandkleden Stad worden afgedrukt op hoogwaardige materialen, zodat je kunt genieten van een scherpe en levendige print. Hierdoor komt de stedelijke sfeer nog beter tot zijn recht.

Past in elk interieur

Een wandkleed Stad past bij elk type interieur, of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt. Dankzij de keuze uit verschillende steden en formaten vind je altijd een wandkleed dat bij jouw stijl en ruimte past.

Creëer een stoere stedelijke sfeer

Een wandkleed Stad is de ideale manier om jouw interieur een stoere en stedelijke uitstraling te geven. Met de keuze uit diverse steden, hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige ophanging is het een geweldige toevoeging aan elk huis. Breng de stad naar je huis met een wandkleed Stad!