Met een uniek fotoschilderij laat je mooie herinneringen terugkomen in je interieur. Dat brengt persoonlijkheid in jouw woning en het geeft jou de mogelijkheid om altijd terug te dromen naar dat heerlijke moment. In de webshop van MuurWerken kan u de decoratie met een foto naar wens laten afdrukken.

Ben jij opzoek naar een nieuw kunstwerk?

Textielposter De Witte Tijger

Laat een uniek fotoschilderij maken

In onze webshop voor muurdecoratie laat je moeiteloos een uniek fotoschilderij maken. De desgewenste foto en afmetingen geef je aan ons door en voor je het weet geniet jij van een prachtige herinnering in jouw woning. Laat de foto bijvoorbeeld drukken op een groot schilderij voor in de woonkamer. Een foto van een prachtig portret op dit schilderij zorgt voor een ware eyecatcher in jouw leefruimte. Het is dan ook een perfect idee wanneer je jouw kinderen of kleinkinderen een mooi plekje in huis wilt geven. Wanneer je van reizen houdt, is het een sfeervol idee om deze herinneringen terug te laten komen in jouw interieur. Een zelfgemaakte foto van een prachtig landschap brengt zo rust in jouw huis. Dit zal prachtig staan als unieke muurdecoratie in de slaapkamer.  

Bestel het schilderij met een foto naar keuze

Wanneer je een fotoschilderij bij ons wilt bestellen, geef je de gewenste foto, de juiste afmetingen en eventuele specifieke wensen aan ons door. Dat doe je door het contactformulier in te vullen. Nadat jij het schilderij online gekocht hebt, zorgen wij ervoor dat deze geheel naar wens wordt bedrukt. Zo genieten jij een je dierbare straks eindeloos na van een prachtig moment.